Wat we doen

0
Beknopt verslag
0
Uitgebreid verslag
0 %
Subsidie
+ 0
Gesprekken
  • Waarom
  • Hoe
  • Kosten
  • Waardering
Waarom?
Misschien heeft u in de winter koude voeten of last van tocht in huis. Misschien heeft u hoge energiekosten en misschien wilt u ook wel duurzamer wonen, of zelfs van het gas af. Of u bent van plan te verbouwen of een ander huis te kopen en wil dan wel meteen de goede maatregelen treffen. De adviseur van EnergieNul73 Advies kan u duidelijk maken waarom u uw woning zou moeten verduurzamen, wat daar de voordelen van zijn en wat het u oplevert.
Hoe?
EnergieNul73 Advies biedt adviesgesprekken aan om u verder te helpen met uw comfort-, energie-, en/of duurzaamheidswensen. Voor dit gesprek komt een ervaren en enthousiaste energieadviseur bij u thuis om samen met u te bekijken hoe de huidige situatie is. Wat is er al eerder gedaan? Wat speelt er nu? Het gaat daarbij bijvoorbeeld over de mate van isolatie van het huis, over de ventilatie, over de verwarmingsinstallatie en over mogelijke duurzame energie zoals zonnepanelen en warmtepomp. De adviseur wil uw wensen en ambitie weten. Wilt u vooral comfortklachten oplossen of wilt u vooral energie besparen en/of duurzame energie opwekken.

Wat kost een energieadviesgesprek?
De kosten bedragen in de gemeente 's-Hertogenbosch slechts € 50,- met een beknopt verslag of € 85,- met een uitgebreid verslag. Dit kan zo goedkoop omdat gemeente ’s-Hertogenbosch bijdraagt aan de werkelijke kosten. Aan vervolgafspraken zijn uiteraard kosten verbonden, waarover we u dan kunnen informeren.

Voor vervolgadvies geeft de gemeente 's-Hertogenbosch subsidie (75% of maximaal 2000) indien dit vervolgadvies gericht is op daadwerkelijke uitvoering.

In andere gemeenten zijn de kosten voor de bewoner vaak hoger, deze zijn afhankelijk van de afspraken die zijn gemaakt met het college van de betreffende gemeente.

Hoe waarderen bewoners de adviesgesprekken?
De afgelopen jaren hebben we meer dan 1200 energieadvies gesprekken gevoerd en bewoners van een advies voorzien. De bewoners waarderen het adviesgesprek meestal zeer hoog! Vooral het verbeterde inzicht in volgorde van maatregelen wordt genoemd.

Hoe meldt u zich aan?

Kies gemeente ’s-Hertogenbosch -> Kies: ‘advies aan huis’

EnergieNul73 Advies helpt je om relevante keuzes te maken.